EW Biergist™

14.8589.00

Vanaf € 7,42 per kg!

Biergist is zowel rijk aan aminozuren en vitamines (B, C en E), als aan mineralen zoals ijzer, magnesium en selenium. Het ondersteunt de groei van spijsverteringstimulerende bacteriën in de darmen en helpt tegen verzuring tijdens het werk en inspanning.

EW Biergist™ is rijk aan proteinen (44%) en heeft derhalve een hoge voedingswaarde.

UGS : ND Catégorie :

Gisten worden al lang gebruikt in voedingssupplementen voor dieren om hun zoötechnische prestaties te verbeteren en hun darmflora te reguleren.

Biergist (Saccharomyces cerevisiae) is oorspronkelijk een bijproduct van het brouwen van bier. Tegenwoordig wordt deze levende gistsoort speciaal gekweekt vanwege zijn gezondheidsvoordelen. Biergist stimuleert de ontwikkeling van gunstige bacteriën in de darmflora. Het is onder meer goed voor de spijsvertering en de bloedsuikerspiegel.

Klinisch onderzoek heeft aangetoond dat het toevoegen van gist aan het rantsoen van je paard positieve resultaten kan hebben. Gisten zijn eencellige schimmels, waarvan de bekendste biergist is. Biergist is een eencellig levend organisme en kan een positief effect hebben op de spijsvertering.

Biergist heeft veel voordelen. Het bevordert de spijsvertering en wordt voornamelijk gebruikt ter ondersteuning van een verstoorde darmflora, zoals diarree of obstipatie. Daarnaast ondersteunen de vitamines B uw paard in tijden van stress of vermoeidheid. Ze zorgen ervoor dat de overdracht van prikkels goed verloopt waardoor je paard meer kan ontspannen.

Biergist verhoogt ook de productie van biotine (B8) in het lichaam. Bacteriën in de darmen maken biotine aan, dat vervolgens door het lichaam kan worden opgenomen. Biotine heeft een belangrijke functie in de stofwisseling van het paard en draagt bij ​aan een gezonde vacht en groei van de hoeven.

Informations complémentaires

Poids 1.5 kg
Conditionnement

1,5 kg, 3 kg, 12 kg