EW Luchtwegen™

82.50

EW Luchtwegen™ is ontwikkeld voor zowel de spijsvertering als voor de ademhaling. Naast Actisaf® bevat dit product tijm, zoethout, pijnboompitten, eucalyptus en weegbree die het ademhalingswelzijn van uw paard bevorderen. Bovendien bevat het Safmannan®, gunstig voor de morfologie van de darm en Safglucan® wat de weerstand versterkt.

Een pot van 1,5 kg is bij normaal gebruik voldoende voor gemiddeld 3 maanden per paard.

Catégorie :

Gisten worden al vele jaren gebruikt in voedingssupplementen voor dieren om hun zoötechnische prestaties te verbeteren en hun darmflora te reguleren.

EW Powered by Actisaf® is gebaseerd op een probiotische levende gist van Saccharomyces cerevisiae, geproduceerd in Frankrijk. Het is gestabiliseerd door een technologie die is ontwikkeld en gepatenteerd door de Lesaffre-groep (wereldmarktleider in gist). Dit stabilisatieproces stelt de gist in staat het maagzuur te weerstaan ​en de prestaties te behouden voor een gerichte actie in de dikke darm, de plek waar het overgrote deel van de vezels worden verteerd. EW Powered by Actisaf® verlaagt het melkzuur en stabiliseert de pH in het optimale bereik (tussen 6,5 en 7). Bovendien draagt een gezonde microflora bij aan de verteerbaarheid van het voer en komt er meer energie vrij voor uw paard.

Naast Actisaf® bevat EW Luchtwegen tijm, zoethout, pijnboompitten, eucalyptus en weegbree die het ademhalingswelzijn van het paard bevorderen. Het bevat ook Safmannan®, gunstig voor de morfologie van de darm, en Safglucan® dat de algehele weerstand verhoogt.

 

Gerelateerde Producten

 

Informations complémentaires

Poids 1.5 kg