EW Spijsvertering

49.50

EW Spijsvertering™ bestaat uit bijna uitsluitend Actisaf® (zonder toevoeging van suikers), derhalve ideaal om de darmflora van uw paard te reguleren en voor een optimale spijsvertering te zorgen. Hij haalt als gevolg het maximale uit zijn voeding en kan daardoor meer energie verzamelen en zijn uithoudingsvermogen vergroten.

Een pot van 1,5 kg is bij normaal gebruik voldoende voor gemiddeld 3 maanden per paard.

Catégorie :

Gisten worden al vele jaren gebruikt in voedingssupplementen voor dieren om hun zoötechnische prestaties te verbeteren en hun darmflora te reguleren.

EW Powered by Actisaf® is gebaseerd op een probiotische levende gist van Saccharomyces cerevisiae, geproduceerd in Frankrijk. Het is gestabiliseerd door een technologie die is ontwikkeld en gepatenteerd door de Lesaffre-groep (wereld marktleider in gist). Dit stabilisatieproces stelt de gist in staat het maagzuur te weerstaan ​en de prestaties te behouden voor een gerichte actie in de dikke darm, de plek waar het overgrote deel van de vezels worden verteerd. EW Powered by Actisaf® verlaagt het melkzuur en stabiliseert de pH in het optimale bereik (tussen 6,5 en 7). Bovendien draagt een gezonde microflora bij aan de verteerbaarheid van het voer en komt er meer energie vrij voor uw paard.

Door de darmflora en de pH van uw paard in evenwicht te brengen, helpt EW Spijsvertering™ Powered by Actisaf® de vezelvertering te optimaliseren. Dagelijkse inname vermindert de productie van melkzuur en verbetert de toevoer van voedingsstoffen, en aldus zijn gezondheid en welzijn.

 

Gerelateerde Producten

 

Informations complémentaires

Poids 1.5 kg