EW Vitaliteit™

59.50

EW Vitaliteit™ verbetert de spijsvertering bij jonge paarden en draagt aldus bij aan hun dagelijkse gezondheid en welzijn.

Naast Actisaf® bevat dit product Safmannan® dat het paard voorziet van mannanen en bèta-glucanen, goed voor de morfologie van de darm. Ook is er eiwitrijk Prosaf® toegevoegd, wat vooral gunstig is voor de ontwikkeling van jonge paarden.

Een pot van 1,5 kg is bij normaal gebruik voldoende voor gemiddeld 3 maanden per paard.

Catégorie :

Gisten worden al vele jaren gebruikt in voedingssupplementen voor dieren om hun zoötechnische prestaties te verbeteren en hun darmflora te reguleren.

EW Powered by Actisaf® is gebaseerd op een probiotische levende gist van Saccharomyces cerevisiae, geproduceerd in Frankrijk. Het is gestabiliseerd door een technologie die is ontwikkeld en gepatenteerd door de Lesaffre-groep (wereldmarktleider in gist). Dit stabilisatieproces stelt de gist in staat het maagzuur te weerstaan ​en de prestaties te behouden voor een gerichte actie in de dikke darm, de plek waar het overgrote deel van de vezels worden verteerd. EW Powered by Actisaf® verlaagt het melkzuur en stabiliseert de pH in het optimale bereik (tussen 6,5 en 7). Bovendien draagt een gezonde microflora bij aan de verteerbaarheid van het voer en komt er meer energie vrij voor uw paard.

EW Vitaliteit™ is speciaal ontwikkeld voor jonge paarden. Dit product is rijk aan Actisaf® om hun intestinale microbiota te reguleren en verbetert de spijsvertering. Het stelt je paard in staat meer energie te verzamelen en zijn uithoudingsvermogen te vergroten. Naast Actisaf® bevat EW Vitaliteit TM Safmannan® dat uw paard voorziet van polysacchariden die van nature aanwezig zijn in de wanden van plantencellen en gisten (Mannanen en bèta-Glucanen) die goed zijn voor de morfologie van de darm. Ook is er eiwitrijk Prosaf® toegevoegd, wat vooral gunstig is voor jonge paarden.

 

Gerelateerde Producten

 

Informations complémentaires

Poids 1.5 kg