EW Powered by Actisaf®
Actisaf® is wereldwijd de referentie in probiotica voor paarden. Dankzij een gepatenteerde technologie blijft Actisaf® levend tot in de dikke darm, essentieel voor een gezonde darmflora en spijsvertering. Voor het eerst is Actisaf® nu ook te koop als puur voedingssupplement (dus zonder melasses); dit geeft u controle over de juiste dosering voor het beste resultaat.
EW Biergist™
Biergist is rijk aan aminozuren, vitamines B en mineralen zoals ijzer, magnesium en selenium. Het ondersteunt groei van de spijsverteringsstimulerende bacteriën in de darmen en helpt tegen verzuring tijdens het werk en inspanning.

EW Powered by Actisaf®

De referentie in probiotica voor paarden

EW Biergist™

Natuurlijke bron van aminozuren , vitamines B en mineralen
Vanaf € 7,42 per kg !

banniere_ew-nl

Een uniek assortiment premium voedingssupplementen

 

EW Powered by Actisaf® is een unieke lijn voedingssuplementen voor de gezondheid van je paard ongeacht zijn leeftijd, inspanning of dieet. Ontwikkeld door EW Chantilly in nauwe samenwerking met de voedingsdeskundigen en wetenschappers van Lesaffre (wereldmarktleider in gist) , beantwoorden deze premium probiotica aan de meest voorkomende problemen bij paarden:

Spijsvertering

EW Spijsvertering™ bestaat uit pure Actisaf® zonder suikers en is ideaal voor een gezonde darmflora van uw paard.

Vitaliteit

EW Vitaliteit™ is met name geschikt voor de spijsvertering en een evenwichtige groei ontwikkeling bij jonge paarden.

Weerstand

EW Weerstand™ is naast Actisaf ® rijk aan hoogwaardige mannanen en bèta glucanen voor een grotere immuniteit.

Luchtwegen

EW Luchtwegen™ is naast Actisaf ® rijk aan essentiële oliën die een bewezen significatieve bijdrage leveren aan de ademhaling van uw paard.

Gewrichten

EW Gewrichten™ is niet alleen goed voor de spijsvertering maar tevens voor bestrijden van gewrichtsontsteking en artrose.